Poul Christensen
FOTOGRAF / INDEHAVER

Poul Christensen

One. stop. shop.

Jeg voksende op på landet på Amager og siden på landet på Mols og gik som lille med min morfar i hans snedkerværksted, så jeg har en svaghed for duften af savsmuld og at kreere ting og sager i træ. Min farfar var bogbinder og maler, så min interesse for det kreative ligger lige til højrebenet.

Jeg startede virksomheden i 1996. Inden da vakte fotografi min interesse på min første jordomrejse. Jeg blev forelsket i Australien og New Zealand og Indonesien på min første rejse og vendte tilbage igen nogle år senere sammen med Annitta, her kom vi også omkring flere steder i Afrika. Kameraet kom for at blive det er blevet til en livslang passion – jeg har ikke sluppet kameraet siden og er helt sikker på, at jeg ikke har liv nok til at nå alt det, jeg har planer om.

Jeg stortrives med at komme ud og møde mennesker – lære om forskellige brancher og ved, at jeg altid har brug for at lære nyt for at kunne gøre det, jeg allerhelst vil: levere billeder og film med kant, som mine kunder elsker at bruge. Lys, skygger, pauser, lots of white spaces, farver, former – hvad er det, der fremhæver og skaber opmærksomhed – det er min hjerne optaget af.

Min store nysgerrighed betyder, at jeg kan lægge lys til alt – eller næsten alt – har endnu ikke prøvet kræfter med undervandsfotografering – men jeg elsker at skabe stemninger og se, hvordan mit motiv bliver allermest spændende at betragte eller kan fortælle en historie. Og mit motiv kan være alt fra gorillaer til store lastbiler, portrætter, glade medarbejdere til et event – små smykker eller gigantiske bygninger fra jorden eller fra luften.

Med tiden er der kommet grafisk design og video – også med drone – med på CV’et. En perfekt kombination – én hjerne – ét helstøbt resultat.

Som Maersk McKinney Møller sagde: “rettidig omhu”. Og – det er mig. Også selvom jeg ikke var klar over, at man ikke gik i brune sko første gang jeg var på Esplanaden for at fotografere. Men jeg kunne ikke være mere enig – ikke i det med de brune sko – men med omhuen. Jeg elsker, når folk kommer til tiden – derfor gør jeg det selv. Jeg elsker at blive positivt overrasket – derfor gør jeg mig umage med mine opgaver. Jeg elsker godt selskab – derfor møder jeg hver dag på verdens bedste job med lyst til at opleve og kreere.

Uanset om du er fuldstændig klar over, hvad du skal bruge af visuelt materiale eller har brug for tips og rådgivning – så er jeg på. På opgaven, på dit hold og på din deadline. H v e r e n e s t e g a n g. Fordi vi elsker godt samarbejde – og godt samarbejde, det bliver bedre som vi lærer hinanden at kende. Å r e f t e r å r.

Dominic Scott
SECOND SHOOTER/VIDEOGRAF / BLÆKSPRUTTE

Annitta Christensen

Har siddet i 5 timer og ventet på, at Poul fik det perfekte bølgebrusbillede i kassen på sydkysten af Australien – Elephant Rocks, hvis du har været der – til at starte med pissehyggeligt og efter et par timer ……

Kan dog (nemt) overtales til at være second shooter og elsker at filme. Over 20 år i et liv med billeder skal jo smitte lidt af 😉 Og så elsker jeg at se på smukke designs og smukke ting, former, LYS – som Poul siger: Light is KING. Jeg er den højre hånd i (næsten) det hele – kan ret meget bredt – bare spørg – hvad vil du vide?

Det har min interesse. Det her med os mennesker. Hvad tricker dine følelser? Hvem er du? Hvad kan du li’? Hvad kan vi gøre for at finde frem til dét, du skal bruge? Det, som passer perfekt til dig?

Dét og min interesse for den måde, vi interagerer på og dét, der betyder mest i vores liv – kærlighed – har resulteret i et lille side-kick, hvor jeg fotograferer solo – det kan vi tage på et andet tidspunkt.

Og har du lagt mærke til, hvor lækkert det er at se på en videoptagelse, der har det perfekte momentum, som i slowmotion afslører den rigtige vinkel – så du gider blive ved med at se med? Ha, det har jeg – prøv at se efter selv næste gang – det er fedt. Og hvis du har brug for noget videnskab, der kan fortælle, HVORFOR vi gider at se på det, vi ser på, så kan du få det – for det er dét, der placerer dig foran din målgruppe – og det er derfor, vi er her. For din skyld – ja, ja, vi kan da også godt selv li’ det, vi laver, men vi er her jo i bund og grund, fordi du har en forretning eller en passion eller noget, der betyder noget for dig, som du skal formidle til nogen.

Og dét er det bedste, vi ved.

Så smid os et par linjer eller ta’ telefonen. Du har masser at se til, så vi er her for at få dig til at se brandgodt ud og til at få gennemført dine planer – simple as that 🙂

JEG VIL GERNE HØRE MERE

Relaterede billeder: