Pernille Steenstrup Christiansen, Landechef for Landbrug, Danske Bank

Personlig branding portrætter indendørs og udendørs

BEHIND THE SCENES
– på portrætter, der brander
 
Endelig forår!!
Hvor er det dejligt at komme udenfor og tage billeder.
Pernille er Landechef for Landbrug i Danske Bank og Poul tog tidligere på året de første portrætter af Pernille på kontoret og nu var vejret godt nok til at komme ud og tage brandingportrætterne i mere landlige omgivelser.
 
Poul og Pernille tog en walkabout på grunden i bedste Dundee-stil for at finde de bedste spots og vinkler. Som altid er forberedelse key. Der var mange rigtig gode spots hos Pernille – et idyllisk sted med en helt særlig dejlig stemning – frugttræer på 100 år, heste, høns, ATV, have, marker, stald, stråtag, tyk hankat – vi kunne ha’ taget mange flere portrætter.
 
Og hestene – Poul blev undersøgt HELT tæt på – fik løftet armen af mulen, så “man” liiiige kunne se med og sjældent har fotografen løbet så stærkt for at redde både kamera og lamper på en mark 🙂 
 
At være udenfor skaber mange nye muligheder – ikke bare pga. locations, men også for at være kreativ og få flere udtryk – en mere personlig stemning – fantastisk til portrætter! 
 
Tak for en rigtig god fotosession og ikke mindst en fantastisk dag, Pernille – det ses på portrætterne, når samarbejdet er godt!! 
 
Det er fedt at tage på arbejde og ha’ det så godt, at det ikke føles som arbejde – verdens bedste job!
 
Vi har fotograferet udenfor i mange år og det kan bare noget helt særligt – overvej, hvad det kan gøre for dig!
 
Bonusinfo:
Når du ser billeder aflæser din hjerne lynhurtigt, hvad det drejer sig om. Derfor giver det mening at tænke over, hvilke signaler du sender med dine portrætter. Ikke bare dit udtryk, din tøjstil og farverne, men også location, som skaber sammenhæng. Hjælp dit publikum til at forstå, hvem du er og få din information sikkert leveret. 

 

KONTAKT OS
    Relaterede billeder: